Webshop » Infuzion System » INFUZION Behandeling

INFUZION Behandeling

INFUZION Behandeling

INFUZION BehandelingINFUZION BehandelingINFUZION BehandelingINFUZION Behandeling

Dit is de prijs voor 3 behandelingen. (€600)
Je hebt min. 3 behandelingen nodig voor het beste resultaat.
Dit resultaat blijft tot zo'n 4 - 6 maanden. Daarna heb je slechts 1 na behandeling nodig. (€220)

Een filler behandeling zonder fillers! Ontdek de kracht van Infuzion system

Infuzion is een innovatieve en non-invasieve anti-aging behandeling, waarbij maar liefst 5 ml. hyaloronzuur met een gepatenteerde roller diep in de huidlagen wordt gebracht. De huid gaat direct stralen en fijne lijntjes worden mooi gevuld. Het effect is heel gelijkmatig en natuurlijk.

Een filler behandeling effect zonder injectables? Wist je dat 20 en 23 procent van de mensen last heeft van naaldenangst. Hierdoor vermijden sommige mensen injectable behandelingen. En dat….is nu niet meer nodig met de kracht van het baanbrekende Infuzion System®. 

Met dit systeem kan hyaluronzuur op een geheel nieuwe manier in de huid worden gebracht, zonder naalden maar met behulp van elektriciteit. Het Infuzion System® is niet alleen uniek, maar ook enorm populair wereldwijd. Het is een veilige behandeling die slechts 60min duurt. 

Wat is INFUZION?

Infuzion vervangt de naald op de spuit door een gepatenteerde roller, een Infuzer. Wanneer de Infuzer over delen van de huid wordt gerold, dringt het met vitamine verrijkte hyaluronzuur door de poriën in de huid en vult het elke huidcel. Het gezicht, de hals, het decolleté en de handen krijgen een gelijkmatige lift. Infuzion elimineert rimpels en donkere kringen onder de ogen. De huid krijgt een fijne glans.
Infuzion wordt aanbevolen voor:

- Rimpeltjes
- Kraaienpootjes
- Donkere kringen onder de ogen
- Rimpels rond de mond
- Acne problemen
- Grauwe huid
- Verwijde poriën
- ingevallen mondhoeken
- Elasticiteit en stevigheid

behandeling

Infuzion levert hyaluronzuur via de dermis aan het onderhuidse weefsel. Het is bij wijze van spreken een injectie zonder naald en wordt beschreven als niet-invasief. Het wordt bepaald door zijn maximale flux door laagspanningselektriciteit met een trans-appendageale route door haarzakjes, zweetklieren en talgklieren

Het Infuzion System® kan vier verschillende zones behandelen: het gezicht, de nek, het decolleté en de handen. Het is ook mogelijk om specifieke probleemgebieden aan te pakken, zoals donkere kringen onder de ogen, nasolabiale plooien, kraaienpootjes, rimpels rond de mond en het creëren van iets vollere lippen. Het resultaat is natuurlijk en de behandeling heeft direct effect. Fijne lijntjes en kleine rimpels worden opgevuld, de huid wordt gehydrateerd en krijgt een glad en fijn oppervlak met een stralende gloed.

Resultaten

Voor het ultieme en blijvende resultaat van zes maanden heb je een  sessie van drie behandelingen nodig. Daarna is elke 4 tot  6 maanden slechts één behandeling nodig.
Infuzion hydrateert de huid volledig en geeft het een verjongend uiterlijk.
Er zijn geen injecties nodig en de resultaten zijn direct zichtbaar.

Je kan boeken via de website laat zeker je telefoonnr achter dan contacteren we jou om 3 data's af te spreken. 1 x per week dus 3 weken na elkaar.